2 Twee-onder-een-kapwoningen aan de Abrikozengaarde in Zoetermeer 

Binnenkort gaan wij starten met de verkoop van 2 markante twee-onder-een-kapwoningen aan de Abrikozengaarde 26 te Zoetermeer, in de geliefde woonwijk Seghwaert. Deze wijk kenmerkt zich door een intieme opzet met veel laagbouw en heeft veel voorzieningen, zoals winkels, zorg, en een treinstation met halte van de Randstadrail naar Den Haag (en via een overstap) naar Rotterdam. 

De woningen worden onder moderne en duurzame architectuur gebouwd met veel licht. De woningen hebben een riante en zonnige tuin en een zonneterras op de 2e verdieping. De basismaat van de woningen is 5.5 bij 11 meter. Op de begane is een ruime living met apart gastentoilet. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer voorzien. Op de 2e verdieping is een extra kamer en een aparte ruimte voor de opstelplek voor was- en droogmachine en een zonneterras. De achtertuin is voorzien van een berging. Er kan op eigen terrein geparkeerd worden. 

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden als geïnteresseerde. U krijgt dan als eerste  bericht over de ontwikkelingen.
 
* indicates required

Van As makelaardij gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden, uitsluitend voor dit nieuwbouwproject. De informatie wordt via email verstrekt. Vink hieronder het vakje Email aan om toestemming te geven.

Email Marketing Powered by Mailchimp